Artikel Bizzy-magazine | mei 2019

De winkel is vooral gekend voor de sportievere fietser: Race – Moutainbike - triathlon. Nu komen de E-bikes erbij!

"Op 5 jaar tijd is de markt enorm veranderd. Meer en meer mensen kiezen voor de e-bike, wat 5 jaar geleden bij onze start zeker niet zo was. We hadden amper 4-5 e-bikes staan.

De kwaliteit van de e-bikes is ook zodanig verbeterd dat deze fietsen tegenwoordig, in combinatie met een degelijk onderhoud, voor grotere afstanden en leeftijd meegaan. 

Ondank de stijging qua verkoop, is ook de prijs gestegen. Je krijgt echter wel waar voor je geld: stillere motors en ze fietsen erg soepel.

Leasings zitten eveneens enorm in de lift. Dankzij het leasingaanbod en mogelijke combinatie met een FIP-plan (flex income plan via werkgevers, worden er vaak fietsen in het duurdere segment verkocht.

Ook wij zijn dus mee op de kar gesproken en leveren leasings uit via o.a. KBC – Ctec – Team Cyclis , O2O, Lease a bike, enz.

Ook meer en meer vrouwen vinden de weg naar de fiets en dit niet enkel naar de e-bikes. Je ziet ze ook steeds meer op de koersfiets. Zowel in peloton voor pleziertochten als het afleggen van woon-werkverkeer.